西班牙华人网 西华论坛

搜索
楼主: 木風郎

【那年冬天,風在吹】-----風之心声

我变了,变得连自己都看不清楚了
是因为你,还是因为时间

最近流感特别厉害,好多人都中招了

很困惑
看不懂
想不通

每次遇到的都是一样
结果可想而知

还在写啊。。。

yep,你都快当妈妈了

昨天是一个人的节日,
感觉心没有以前那么激动,
体会到了心如止水,
看来是我的问题

结束了
希望能平安
真的再发生什么
我也想好最坏打算了

病情还没好呢
心情很不好,好烦啊
为啥都不顺呢

看看呗

我要消失一段时间
我选择小黑屋

Met you by surprise I didn't realize
无意中遇见你, 我并不了解
That my life would change forever
生命将从此改变
Saw you standing there
看见你伫立
I didn't know I'd care,There was something special in the air
我不知道我会在意 空气中那种特殊的新奇
Dreams are my reality
梦境是我的真实
The only kind of real fantasy
这仅仅是一种梦想变为现实
Illusions are a common thing
错觉已成平常事
I try to live in dreams
我试着活在梦境里
It seems as it's meant to be
彷佛注定就该如此
梦境是我的真实
A different kind of reality
一个完全不同的真实
I dream of loving in the night
我梦见夜晚中相爱
And loving seems alright
而相爱如此自然
Although it's only fantasy
虽然这只不过是梦幻
If you do exist, Honey don't resist
假如你真的存在 亲爱的请不要抗拒
Show me a new way of loving
给我的深情展示一条全新的路
Tell me that it's true
并告诉我那是真实
show me what to do
告诉我该做什么
I feel something special about you
我好感触到你那种特殊的存在
梦境是我的真实
The only kind of reality
是仅仅的一种真实
Maybe my foolishness is past
也许我的愚蠢将成为过去
And maybe now at last
也或许现在就是结束
I'll see how the real thing can be
我将见证那些真实事情的实现
梦境是我的真实
A wondrous world where I like to be
一个我沉浸的奇妙世界
I dream of holding you all night and holding you seems right
我梦见拥抱你整夜 拥抱你似乎很自然
Perhaps that's my reality
大概这就是我的真实
Met you by surprise I didn't realize
That my love would change forever
我的爱将从此改变
Tell me that it's true feelings that are new
告诉我确确实实感觉那是新奇
I feel something special about you
我好感触到你那种特殊的存在
梦境是我的真实
A wonderous world where I like to be
一个我沉浸的奇妙世界
Illusions are a common thing
错觉已成平常事
I try to live in dreams
我试着活在梦境里
Although it's only fantasy
虽然这只不过是梦幻
梦境是我的真实
I like to dream of you close to me
我喜欢梦见你靠近我
I dream of loving in the night
我梦见夜晚中相爱
And loving you seems right
而相爱如此自然
Perhaps that's my reality
大概这就是我的真实

木風郎 发表于 2014-3-13 14:15
That my life would change forever

好久不见了